Κρεμώδες μέλι με red currant




Η σύνθεση και τα οφέλη του κόκκινου φραγκοστάφυλου για τον ανθρώπινο οργανισμό. Από την αρχαιότητα, τα οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση των κόκκινων φραγκοστάφυλων είναι γνωστά στους ανθρώπους. Η παραγωγή τους είχε επεκταθεί από τα παλιά χρόνια για τις επείγουσες ανάγκες της Ιατρικής. Η σύνθεση των συγκεκριμένων μούρων περιλαμβάνει: βιταμίνες Α, C, Β, αλλά και χαλκό, σίδηρο, ψευδάργυρο, πηκτίνες, τανίνες. Εκτός από τα παραπάνω, είναι πλούσια σε πολυφαινόλες, φυτικές ουσίες γνωστές για την αντιοξειδωτική τους δράση, καθώς έχουν την ιδιότητα να «συλλαμβάνουν» τις ελεύθερες ρίζες που βλάπτουν τους ιστούς του σώματος. Το κόκκινο φραγκοστάφυλο αξιοποιείται στην παρασκευή φρουτοχυμών, θεραπευτικών εγχύσεων, αφεψημάτων, κονσερβών και γευστικών μαρμελάδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας του, οι ωφέλιμες ιδιότητες των επεξεργασμένων προϊόντων δεν χάνουν ιδιαίτερα τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Η τακτική κατανάλωση μούρων προάγει την αποτελεσματική απορρόφηση των πρωτεϊνών


ΤΙΜΗ / : 2.5€


Διαθέσιμο

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ    TMX

Για παραγγελία προσθέστε τα προϊόντα σας στο καλάθι
και επικοινωνήστε στο: (+30) 694 5296507

Κοινοποίησε αυτό το προϊόν: